Ευκαιρίες Καριέρας

Όλα άρχισαν το 1969 στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, όταν η Doris και ο Don Fisher ήθελαν απλώς να αλλάξουν ένα Levis τζιν παντελόνι. Όταν ανακάλυψαν ότι κάτι που θα έπρεπε να είναι μια απλή συναλλαγή, ήταν απίστευτα απογοητευτικό στα τοπικά πολυκαταστήματα, αποφάσισαν ότι η Αμερική είχε ανάγκη από ένα νέου τύπου εξειδικευμένο κατάστημα. Έτσι, ο Don και Doris, δημιούργησαν ένα κατάστημα το οποίο συγκέντρωνε όλα τα είδη τζιν και πουλούσε παράλληλα δίσκους μουσικής. Το κατάστημα βρισκόταν δίπλα στο δημόσιο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, και αποτελούσε μέρος του κτιρίου ενός θέατρου επί της Ocean Avenue. Αυτό ήταν το πρώτο κατάστημα GAP.

Αποφάσισαν να το ονομάσουν «the gap» κάνοντας αναφορά στο χάσμα των γενεών. Από τότε τα GAP επεκτάθηκαν ραγδαία παγκοσμίως, δημιουργώντας τις δικές τους συλλογές GAP ρούχων και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες και παιδιά συμπεριλαμβάνοντας και τις εξής συλλογές: ΒabyGap, GapKids, GapMaternity, GapBody και GapFit.

Τα GAP ήρθαν στην Ελλάδα το 2008 με το πρώτο τους κατάστημα στο Ψυχικό, στα Βόρεια προάστια της Αθήνας και σήμερα διαθέτουν εννέα καταστήματα εκ των οποίων δύο στη Θεσσαλονίκη.

Οι ομάδες των καταστημάτων μας απαρτίζονται από Sales Associates, Visual Merchandisers, Assistant Store Managers ή/και Store Managers. Υπεύθυνη για την υποστήριξη της λειτουργίας των καταστημάτων μας είναι η ομάδα του Support Center η οποία περιλαμβάνει λειτουργίες όπως του Operations Support, Marketing, Λογιστηρίου, Buying & Visual Merchandising, Human Resources κλπ.

Αναζητούμε ανθρώπους που τους αρέσει η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση, τους αρέσει να μαθαίνουν και να εξελίσσονται και παρακινούνται από την επίτευξη στόχων.

Παρέχουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών, συμπεριλαμβανομένης ομαδικής ασφάλισης και δυνατότητες ανάπτυξης.

Εάν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας, στείλε σήμερα το βιογραφικό σου σημείωμα στο hr@marinopoulos.gr

Ισχύει μόνο σε προϊόντα προσφοράς/offers.

Ισχύει για αγορές στα Καταστήματα και Online. Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Εξαιρούνται τα προϊόντα Outlet.